06 - 5518 8947 info@uniferrum.nl

Uniferrum helpt u verder met diverse kwalitatiefhoogwaardige laswerkzaamheden. Uniferrum past diverse lastechnieken toe, waarbij ruime kennis en ervaring is opgebouwd. Uniferrum bediend zowel particulieren als zakelijke klanten uit verschillende branches. Als allround specialist in laswerk voldoet Uniferrum aan de vraag naar een expert die alle verschillende bewerkingen kan uitvoeren. Laat dus uw laswerkzaamheden uitvoeren door Uniferrum zodat u verzekerd bent van een uitstekende laskwaliteit.

—Laswerk

MIG/ MAG lassen

Het MIG-lassen (Metal Inert Gas) is een procédé waarbij een boog wordt onderhouden tussen het werkstuk en een continu aangevoerde lasdraad, waarbij de boog is omgeven door een beschermend neutraal (inert) gas. Bij MAG-lassen wordt gebruik gemaakt van een actief gas, zoals CO². Het toepassingsgebeid ligt zowel in plaatwerk als in kleine -en middelzware constructies.

Elektrisch lassen

Uniferrum past het booglassen met beklede elektroden veelvuldig toe. Dit is een lasmethoden waarbij de benodigde warmte verkregen wordt door het onderhouden van een elektrische boog tussen de elektrode en het te lassen materiaal. Elektrisch lassen wordt door Uniferrum op locatie aangeboden. Informeer naar de mogelijkheden.

Aluminium lassen

Aluminium kent een breed en veelzijdig toepassingsgebied en heeft een plaats verworven in nagenoeg alle industriele sectoren. Om de optimale kwaliteit van het aluminium object te waarborgen is de juiste kennis en apparatuur benodigd. Bent u op zoek naar een specialist in aluminium lassen? Uniferrum bezit de juiste kennis!

RVS lassen

Voor het lassen van roestvast staal (RVS) past Uniferrum verschillende lasmethoden toe. Heeft u een lastige RVS lasklus, informeer bij Uniferrum naar de mogelijkheden.