06 - 5518 8947 info@uniferrum.nl

Uniferrum is gespecialiseerd in las- en constructiewerk en daaraan verbonden diensten. Sinds de start in 2003 behoren vele particulieren, bouwbedrijven, scheepsbouwbedrijven, fabrieken en overheidsinstanties tot onze klantenkring. Als allround specialist voldoet Uniferrum aan de vraag naar een expert die diverse specialistische bewerkingen kan uitvoeren. Uniferrum biedt daarom een breed scala aan mogelijkheden, waarbij maar één criterium geldt en dat is een tevreden klant.

—Adequate, klantgerichte aanpak

De gevarieerde werkzaamheden worden ondersteund door de laatste kennis expertise uit de branche, sterk opgebouwde ervaring, gemotiveerd personeel en een kwalitatief hoogwaardig machinepark. Dit gezamenlijk vertalen wij voor onze klanten in een concrete, resultaatgerichte aanpak.

Ik wil contact opnemen

Lorem Ispsum dolor sum

—Lid van Koninklijke Metaalunie

Uniferrum is aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie en voert haar leveringsvoorwaarden. Op verzoek worden deze voorwaarden, die van toepassing zijn op alle leveringen van Uniferrum, kosteloos naar u opgestuurd. Neem hiervoor contact op met behulp van de gepresenteerde gegevens op de contactpagina.