06 - 5518 8947 info@uniferrum.nl

Uniferrum bezit de juiste kennis en ervaring om een diversiteit aan constructiewerkzaamheden uit te voeren. Het bedrijf heeft heeft zich in hoge mate gespecialiseerd in het fabriceren van kleine en middelgrote staalconstructies, trappen, industriële en sierhekwerken en bordessen. Ook bijzondere constructies als schoorsteenkappen, restauratiewerk en overig plaatwerk zijn bij Uniferrum in de juiste handen. Daarnaast voert Uniferrum werkzaamheden uit waarbij profielen worden verwerkt voor zowel jacht- als scheepsbouw.

Vertrouw op onze ervaring en vakmanschap

Laat u constructiewerk uitvoeren door Uniferrum dan kunt u rekenen op een kwalitatiefhoogwaardig eindproduct. U profiteert van onze jarenlange ervaring en de laatste expertise en kennis van de branche. Met behulp van onze industriële machines is geen enkel productieprobleem onoplosbaar. Kortom, voor zowel kleine als grote constructies kunt u terecht bij Uniferrum.

Ik wil meer weten over

Ik wil meer weten over

Ik wil meer weten over

—Montagewerk

Voor montagewerkzaamheden heeft Uniferrum alle benodigde gereedschappen en vakkennis in huis. Gedurende het bestaan van Uniferrum heeftt het bedrijf een diversiteit aan opdrachten voltooid. Uniferrum heeft ervaring met het monteren van constructiewerken, zoals trappen, hekwerken, balkons, maar ook constructies voor huizen en utiliteitsbouw. U kunt Uniferrum benaderen voor allerlei montagewerk, waarbij in samenspraak met de klant wordt bepaald of wij een bijdrage kunnen leveren aan het bereiken van uw doel.

—Trappen & Balkons

Robuuste stalen trappen

Uniferrum fabriceert en plaatst diverse soorten stalen trappen. Qua vorm zijn de stalen trappen in te delen in rechte steektrappen, spiltrappen, wenteltrappen of gebogen trappen. Uniferrum begeleidt haar klanten met een gedetailleerd advies bij het ontwerp en de uitwerking van de trap. De trappen kunnen in verschillende omgevingen worden toegepast; bij huis, bij een bedrijf of openbare instelling. Tevens maakt Uniferrum voor alle soorten trappen, ook beton, stalen traphekken op maat. De traphekken en trappen kunnen in iedere RAL-kleur woden voorzien van poedercoating.

Een uniek balkon

Uniferrum assembleert handgemaakte balkons, meestal van RVS of verzinkt staal. Door de balkons dubbel te poedercoaten levert Uniferrum de beste en meest duurzame balkonhekken. De balkonnen van Uniferrum zijn niet alleen functioneel maar tevens een verfraaiing van uw woning, voor iedere architectuur bieden wij een oplossing op maat. De balkon(hekken) kunnen in iedere RAL-kleur woden voorzien van poedercoating.

—Nieuwbouw

Uniferrum bouwt mee

Uniferrum vervaardigt constructiewerk voor woningen en utiliteitsbouw, van kleine specialistische bijdrages tot complete nieuwbouwconstructies. Naast fabricage geeft Uniferrum in het geval van nieuwbouw (of verbouw) deskundig advies over staalwerkzaamheden, waarbij berekeningen en keuze voor materialen centraal staan. De ideeën van Uniferrum kunnen zowel ingepast worden in bestaande tekeningen als ingemeten worden in het werk. Indien gewenst wordt montage door de medewerkers van Uniferrum vakkundig uitgevoerd.